For Your Welledge

En kort intro till Kommunikologi

June 22, 2015

Martin Fransson samtalar med Johan Stenbäck, Utbildad Kommunikolog, Idrottslärare och Samtalsterapeut. Verksam som hälsofrämjare, föreläsare och kursledare på Unionen 


Då en kort introduktion till Martin och Johans gemensamma kompetens som Kommunikologer - Läran om det som är Gemensamt 
Läs mer om utbildning till Kommunikolog där Johan är med och undervisar på 
Läs Johans ord om Martins bok "Din hälsokälla är Du" nedan. Som är en bok som kommit till som en följd av Martins kompetens som Kommunikolog och verksam som Kiropraktor i snart 20 år.

Denna bok är en skatt, en skatt av djup kunskap och erfarenheter. En kunskapskälla utan dess like, en källa att hämta både kraft och energi ur och till skillnad från en ”vanlig skatt” som bara kan användas en gång så är denna skatt outsinlig och kan användas om och om igen.

Jag har varit verksam inom hälsofrämjande verksamheter i över 20 år på både individ, grupp och organisationsnivå och har ständigt strävat efter att hålla mig uppdaterad om vad som bidrar till hälsa och effektivitet, Martin visar med sin bok inte ett enkelt recept som alla ska följa utan vilka ingredienser som behövs för att verkligen bidra till en enastående hälsa och effektivitet. Det är upp till läsaren att själv undersöka vilket recept som ska till med hjälp av ingredienserna från denna bok. Jag vill varmt rekommendera denna bok till alla som vill ta sin kunskap och hälsa till nästa nivå!

Johan Stenbäck, Utbildad Kommunikolog, Idrottslärare och Samtalsterapeut. Verksam som hälsofrämjare, föreläsare och kursledare på Unionen 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App